fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăTIMP LIBERTrupa Le Dolce Vita, blocată în Italia din cauza inundațiilor

Trupa Le Dolce Vita, blocată în Italia din cauza inundațiilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Trupa Le Dolce Vita este blocată în Italia din cauza inundațiilor catastrofale și nu va putea concerta în această seară la Festival Bar Rodizio.

Cele trei soliste ale trupei Le Dolce Vita, care aveau programat concertul de deschidere al festivalului Rodizio în această seară, de la ora 18:00, sunt blocate în Italia din cauza inundațiilor catastrofale cu care se confruntă țara și nu vor putea ajunge în România pentru a susține spectacolul.

Organizatorii informează publicul că invitații celor trei artiste din Italia vor urca pe scena festivalului în semn de solidaritate cu ele, cu poporul italian și din respect pentru fanii români care și-au achiziționat biletele.

Invitatul special al serii, Corrado Puliatti, a anunțat că dedică spectacolul din această seară tuturor oamenilor care trăiesc o adevărată tragedie în Italia și și-a exprimat speranța că situația extrem de dificilă prin care trece poporul italian va fi depășită în cel mai scurt timp.

Artiștii au transmis condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viețile din cauza inundațiilor cu care se confruntă Italia și le transmit însănătoșire grabnică celor răniți.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel