fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăTIMP LIBERTrupa Le Dolce Vita, blocată în Italia din cauza inundațiilor

Trupa Le Dolce Vita, blocată în Italia din cauza inundațiilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Trupa Le Dolce Vita este blocată în Italia din cauza inundațiilor catastrofale și nu va putea concerta în această seară la Festival Bar Rodizio.

Cele trei soliste ale trupei Le Dolce Vita, care aveau programat concertul de deschidere al festivalului Rodizio în această seară, de la ora 18:00, sunt blocate în Italia din cauza inundațiilor catastrofale cu care se confruntă țara și nu vor putea ajunge în România pentru a susține spectacolul.

Organizatorii informează publicul că invitații celor trei artiste din Italia vor urca pe scena festivalului în semn de solidaritate cu ele, cu poporul italian și din respect pentru fanii români care și-au achiziționat biletele.

Invitatul special al serii, Corrado Puliatti, a anunțat că dedică spectacolul din această seară tuturor oamenilor care trăiesc o adevărată tragedie în Italia și și-a exprimat speranța că situația extrem de dificilă prin care trece poporul italian va fi depășită în cel mai scurt timp.

Artiștii au transmis condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viețile din cauza inundațiilor cu care se confruntă Italia și le transmit însănătoșire grabnică celor răniți.

Ioana Pop

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

Deutsche Welle despre satul Rimetea/Torockó: Este printre cele mai frumoase din România

Cu o istorie bogată și diverse perioade de dezvoltare și declin, Rimetea a fost inclus într-un proiect de conservare începând cu anul 1996, ceea ce a condus la restaurarea mai multor case vechi de către localnici.

Festivalul Săptămâna Haferland | Baluri tradiţionale săseşti, concerte de orgă, ateliere meşteşugăreşti și vizite la fermele din Ţara Ovăzului

Cea de-a XI-a ediţie a festivalului Săptămâna Haferland, cea mai amplă manifestare din România dedicată promovării culturii şi tradiţiilor comunităţii saşilor din Transilvania, va avea loc în acest an în perioada 3 – 6 august, în zece localităţi din regiunea cunoscută istoric drept Ţara Ovăzului: Archita, Saschiz, Homorod, Rupea, Criţ, Roadeş, Meşendorf, Cloaşterf, Buneşti şi Viscri.