fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJCurtea Palatului Bánffy din Cluj, decor pentru o acțiune culturală inedită

Curtea Palatului Bánffy din Cluj, decor pentru o acțiune culturală inedită

Publicat în

spot_img
spot_img

În cel mai nou videoclip al lor, trupa indie folk Mano & Gregor din Cluj-Napoca a realizat un flashmob și o paradă instrumentală care prezintă diversitatea, bogăția culturală și spiritul deschis al oamenilor din acest oraș. Mesajul principal a fost: Nu contează de unde vii sau cine ești, dacă trăiești în Cluj-Napoca, aici cu siguranță vei fi acceptat și îți vei găsi locul.

Clipul a fost filmat în curtea Muzeului de Artă (Palatul Bánffy), iar ca parte a flashmob-ului, mulțimea de reprezentanți ai celor 24 de organizații care au acceptat invitația, a realizat o formă de hashtag, care a fost surprinsă din aer. Mai apoi, trupa și organizațiile au coborât un banner uriaș de pe partea laterală a Palatului Bánffy, vizavi de intrare, care a fost pictat de trupă și de participanți împreună, simbolizând solidaritatea și cooperarea comunității clujene.

Scopul trupei a fost acela de a prezenta, prin intermediul noului său videoclip, organizațiile și comunitățile colorate care fac acest oraș vibrant și mai plăcut de trăit, lucrând adesea în spatele culiselor în activitatea lor de zi cu zi.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Contractul pentru metroul clujean, semnat în prezența premierului Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au participat, joi, la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).