fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAAmbulanță, implicată într-un accident rutier la Alba Iulia

Ambulanță, implicată într-un accident rutier la Alba Iulia

Publicat în

spot_img
spot_img

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba a fost implicată, marţi, într-un accident rutier. În urma evenimentului, o persoană a fost rănită uşor. Imaginile arată că ambulanţierul a întors pe linie continuă, pe o stradă din Alba Iulia. Autosanitara nu se afla în misiune, scrie News.ro.

În imaginile filmate marţi şi publicate de Ziarul Unirea se vede cum ambulanţa trage pe dreapta, în afara carosabilului, şoferul încearcă să întoarcă încălcând marcajul longitudinal dublu care desparte cele două sensuri de mers, iar din spate vine un autoturism care loveşte ambulanţa.

Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Alba au declarat pentru News.ro că imaginile au fost filmate pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia.

Primele date arată că în ambulanţă se afla doar şoferul, care ducea autospeciala la un service.

În urma impactului, şoferiţa autoturismului, în vârstă de 60 de ani, a suferit leziuni uşoare, a precizat sursa citată.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

26-28 mai: Pianistul Carl Filtsch omagiat la Sebeș: Invitata specială a evenimentului, pianista CHIYO HAGIWARA (Japonia)

În zilele de vineri și duminică, 26 și 28 mai 2023, Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.