fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTMiercuri, 24 mai, ora 18:00 Manșa tur a barajului de promovare în...

Miercuri, 24 mai, ora 18:00 Manșa tur a barajului de promovare în Liga 2: Lipova- Deva, Gloria Bistrița Năsăud – Corvinul Hunedoara, Unirea Ungheni – FC Bihor Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Miercuri, 24 mai, cu începere de la ora 18:00, se vor disputa cele 10 partide contând pentru manșa tur a fazei semifinale a barajului de promovare în Liga 2.

Echipa gazdă a meciurilor tur din faza semifinală a barajului pentru Liga 2, sunt formațiile care au terminat pe locul 2 în cele 10 serii din Liga 3, manșa retur urmând să fie organizată de echipele care au încheiat play-off-ul pe locul 1 în seriile lor.

CSM Deva, CSM Reșița, Corvinul Hunedoara și FC Bihor Oradea (când se numea CA Oradea) au jucat și în sezonul trecut cel puțin în faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2.

Corvinul Hunedoara rata promovarea în Liga 2, în fața celor de la Minaur Baia Mare (2-1,1-4), iar CSM Reșița pierda barajul în fața celor de la CSC Dumbrăvița (0-0,1-1, 4-2 d.p.).

CSM Deva a pierdut anul trecut, în semifinalele barajului pentru promovare în Liga 2, în fața celor de la Dumbrăvița (1-5, 3-1).

FC Bihor Oradea a fost eliminată anul trecut din aceeaşi fază a competiției de Corvinul Hunedoara (2-4, 0-0).

În urma abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute. Ulterior, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

Returul barajului de promovare în Liga2, va avea loc sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 17.30.

Programul meciurilor tur a barajului pentru promovarea în Liga 2:

CSM Râmnicu Sărat (Locul 2, Seria 2) – Foresta Suceava (Locul 1, Seria 1)

Ceahlăul Piatra Neamț (L2S1) – Metalul Buzău (L1S2)

SC Popeşti Leordeni (L2S4) – CS Afumați (L1S3)

Farul Constanța 2 (L2S3) – CS Tunari (L1S4)

Viitorul Dăeşti (L2S6) – CS Blejoi (L1S5)

CSO Plopeni (L2S5) – CSM Alexandria (L1S6)

Șoimii Lipova (L2S8) – CSM Deva (L1S7)

ACSO Filiași (L2S7) – CSM Reșița (L1S8)

Gloria Bistrița Năsăud (L2S10) – Corvinul Hunedoara (L1S9)

Unirea Ungheni (L2S9) – FC Bihor Oradea (L1S10)

Articole recente

Așa-zise ajutoare umanitare americane, întoarse din drum la Vama Petea

Ce au găsit în camion inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Mai multe articole de același fel

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.