fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTPrimăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren...

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren gratuit pentru finala Cupei României la fotbal

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziţie suporterilor echipei de fotbal Sepsi OSK un tren special pentru finala Cupei României, care se va juca pe 24 mai la Sibiu.

Primarul municipiului, Antal Árpád, a anunţat, luni, că mai sunt locuri disponibile, iar cei care doresc să-şi susţină echipa favorită se pot înscrie la Arena Sepsi OSK.

„Mai sunt locuri disponibile în trenul special al suporterilor, care oferă călătorie gratuită la finala Cupei României de miercuri de la Sibiu pentru cei care au bilet pentru meci! Înscrierea se face la sediul clubului de la stadionul Sepsi OSK . Nu rataţi distracţia şi emoţia de a călători împreună”, a scris primarul Antal Árpád, pe pagina sa de Facebook.

Finala cu Universitatea Cluj se va juca pe 24 mai de la ora 20:30, pe Stadionul din Sibiu.

Trenul va avea 900 de locuri şi va porni din Gara Sfântu Gheorghe miercuri, 24 mai, la ora 15:00, iar plecarea din Sibiu va avea loc la ora 0:30, trenul urmând să ajungă în Sfântu Gheorghe în jurul orei 3:50, au precizat autorităţile locale.

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád cere ajutorul Ursulei Von Der Leyen în problema urșilor din țara noastră

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat că se va adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, pentru a extinde şi la urşii bruni proiectul său de revizuire în cazul lupilor.