fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăVREMEACod Galben de vreme rea în aproape jumtate de țară

Cod Galben de vreme rea în aproape jumtate de țară

Publicat în

spot_img
spot_img

Meteorologii anunţă că, miercuri, de la ora 12.00 până la ora 23.00, va fi cod galben de instabilitate atmosferică în mai multe regiuni ale ţării.

Potrivit ANM, miercuri, în intervalul 12.00 – 23.00, în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei, vestul şi nordul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…60 km/h), vijelii şi grindină.

”În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20…25 l/mp şi izolat de peste 30…40 l/mp.”, anunţă ANM.

Sursa citată a precizat că astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel