fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJEmil Boc, către roboțelul Pepper: Te rog să nu îmi iei jobul!

Emil Boc, către roboțelul Pepper: Te rog să nu îmi iei jobul!

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul Emil Boc a fost prezent la evenimentul Cluj Innovation Days, organizat de Cluj IT Cluster, luând parte la lansarea Centrului de Inovare Digitală pentru Societate. La finalul intervenției sale, Emil Boc a interacționat cu mai mulți roboței expuși în zona special amenajată.

”Te rog să nu-mi iei jobul!” a spus Emil Boc către roboțeul Pepper, cu care a interacționat la Cluj Innovation Days. Edilul a schimbat câteva vorbe în engleză cu robotul, apoi i-a spus direct : ”Pleade do not take my job!” (”Te rog să nu-mi iei jobul!”). Roboțelul dotat cu inteligență artificială nu a știu ce să-i răspundă și s-a blocat, făcând deliciul celor prezenți.

Primarul a spus că este un mare fan al noilor tehnologii, așa că a vizitat toate standurile cu roboți ale UTCN, apoi și-a pus ochelarii de realitate virtuală și a interacționat cu un software care i s-a părut extraordinar.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Contractul pentru metroul clujean, semnat în prezența premierului Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au participat, joi, la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).