fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORMicrostagiune cu bilete la reducere, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Microstagiune cu bilete la reducere, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Teatrul Szigligeti invită publicul la Microstagiunea din acest an care se va desfășura în perioada 13-18 iunie 2023. Programul include majoritatea spectacolelor prezentate în această stagiune de către trupele instituției de cultură.


În prima zi a Microstagiunii, 13 iunie, Trupa Szigligeti va juca „Magyarosaurus Dacus”, iar Ansamblul Nagyvárad așteaptă tinerii la spectacolul educațional „Tradiția tuturor”.  Miercuri, 14 iunie, Trupa Lilliput așteaptă micuții spectatori la „Fântâna fermecată”,  iar trupa de teatru invită publicul adult la „Eu, gângania – Cabaret Kafka”. Joi, 15 iunie, fiecare dintre cele trei trupe apare cu câte un spectacol: Trupa Lilliput joacă „petőfisándor@arany.hu”, Ansamblul Nagyvárad prezintă spectacolul de teatru-dans „Al Dumnezeului”, iar Trupa Szigligeti readuce în repertoriu comedia „Jocuri în castel”.

În ziua de vineri a Microstagiunii, Compania Lilliput invită elevii la „Pădurea poeziiloe”, iar Trupa Szigligeti va juca comedia lui Beaumarchais „Nunta lui Figaro sau o zi nebună”. Sâmbătă, 17 iunie, Ansamblul Nagyvárad joacă spectacolul de teatru fizic „Le Schmürz”. În dimineața aceleiași zile, în piațeta din spatele teatrului, intenționăm să organizăm un eveniment special în aer liber, dedicat întregii familii – mai multe detalii despre acesta vom anunța mai târziu.


Microstagiunea, respectiv stagiunea teatrală 2022/2023 se va încheia cu „Mondenele” duminică, 18 iunie. Comedia muzicală de mare succes a Trupei Szigligeti va fi urmată de tradiționala Gală a Premiilor, în cadrul căreia vor fi decernate premii atât personalului artistic, cât și colegilor din spatele culiselor. Se va decerna, de asemenea, Premiul Publicului, despre care vom reveni cu detalii.


Atenție! Cei care cumpără bilete la cel puțin trei spectacole dintre următoarele: „Jocuri în castel”, „Tradiția tuturor”, „Le Schmürz”, „Al Dumnezeului”, „Nunta lui Figaro sau o zi nebună”, „Magyarosaurus Dacus”, vor putea achiziționa fiecare bilet la preț redus, 10 lei. Reducerea se aplică doar în cazul achiziționării biletelor la agenție.


            Toate abonamentele nefolosite, valabile pentru această stagiune, pot fi validate în cadrul Microstagiunii. Vă rugăm să țineți cont de faptul că este ultima dată când mai sunt valabile abonamentele achiziționate pentru stagiunea 2022/2023.


            Biletele pentru spectacole sunt deja disponibile la agenția Teatrului Szigligeti sau online, pe https://szigligeti.biletmaster.ro/.


            Informații despre toate spectacolele găsiți pe pagina www.szigligeti.ro. De asemenea, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook, unde vă vom ține la curent cu cele mai noi informații.

Programul Microstagiunii

Marți, 13 iunie, ora 11, Sala Transilvania

TRADIȚIA TUTUROR

r.: Imre Béla

Ansamblul Nagyvárad

Marți, 13 iunie, ora 19, Sala Mare

MAGYAROSAURUS DACUS (RO)

r.: Gianina Cărbunariu

Trupa Szigligeti

Miercuri, 14 iunie, ora 10, Sala Arcadia

Pozsgai Zsolt

FÂNTÂNA FERMECATĂ

r.: Daróczi István

Trupa Lilliput

Miercuri, 14 iunie, ora 19, Sala Transilvania

Kárpáti Péter

 EU, GÂNGANIA (RO)

Cabaret Kafka

r.: Kovács D. Dániel

Trupa Szigligeti

Joi, 15 iunie, ora 10.00, Sala Arcadia

PETŐFISÁNDOR@ARANY.HU

Trupa Lilliput

Joi, 15 iunie, ora 18, Sala Mare

Kiss Ferenc – Novák Péter

AL DUMNEZEULUI (RO)

r.: Novák Péter

Ansamblul Nagyvárad 

Joi, 15 iunie, ora 19.30, Sala Transilvania

Molnár Ferenc

JOCURI ÎN CASTEL (RO)

r.: Balogh Attila

Trupa Szigligeti

Vineri, 16 iunie, ora 10, Sala Arcadia

PĂDUREA POEZIILOR

r.: Oláh Anikó Katalin

Trupa Lilliput

Vineri, 16 iunie, ora 19, Sala Mare

Pierre-Augustin de Beaumarchais

NUNTA LUI FIGARO SAU O ZI NEBUNĂ (RO)

r.: Botos Bálint

Trupa Szigligeti

Sâmbătă, 17 iunie, ora 18.00, Sala Transilvania

Boris Vian

LE SCHMÜRZ (NV.)

r.: Györfi Csaba

Ansamblul Nagyvárad 

Duminică, 17 iunie, ora 17, Sala Mare

Márton Gyula

MONDENELE (RO)

r.: Novák Eszter

Trupa Szigligeti

Spectacol urmat de Gala Premiilor Stagiunii.

RO – Spectacol titrat în limba română

NV – Spectacol nonverbal

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel