fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALSepsi a anunțat 3 transferuri pentru Europa imediat după ce a câștigat...

Sepsi a anunțat 3 transferuri pentru Europa imediat după ce a câștigat Cupa României!

Publicat în

spot_img
spot_img

Sepsi OSK a câștigat Cupa României Betano în fața lui U Cluj, iar oficialii formației din Sfântu Gheorghe au început deja să pregătească noua campania de transferuri pentru cupele europene.

Sepsi a anunțat 3 transferuri pentru Europa imediat după ce a câștigat Cupa României! Dioszegi bagă bani pentru a se lupta la titlu
Sepsi OSK a învins-o pe U Cluj în finala Cupei României Betano, scor 0-0 (5-4 după loviturile de departajare), iar formația condusă de Cristiano Bergodi a câștigat marele trofeu și va merge în cupele europene.

După ce Sepsi OSK a câștigat Cupa României Betano, Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sfântu Gheorghe, a anunțat ce planuri are pentru perioada de mercato din vară, iar pe lista acestuia se află trei jucători.

„Sincer, a fost un joc sub așteptări, dar pentru noi esențial este că am reușit să intrăm iar în Europa. Am câștigat Cupa României, sunt foarte bucuros, dar avem multe lucruri de făcut. La ultimele două penalty-uri nici nu am avut putere să mă uit.

Dimineață ne adunăm lângă stadion, mâine ne odihnim și vineri facem o adunare mai mare, unde să arătăm Cupa și o să sărbătorim. Trebuie să aducem încă 2-3 jucători de valoare, ca să atacăm Europa, iar cei care rămân trebuie să conștientizeze că adevărata valoare a lui Sepsi trebuie să fie mai sus decât am arătat astăzi. Nu vreau să stric bucuria nimănui, dar așteptăm tot mai mult”, a spus Laszlo Dioszegi.

Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi
La finalul meciului jucat de Sepsi OSK cu U Cluj în finala Cupei României Betano, Laszlo Dioszegi a vorbit și despre viitorul lui Cristiano Bergodi. Afaceristul a transmis că și-ar dori ca italianul să rămână, dar o decizie în acest sens o să fie luată vineri. „Din partea mea, rămâne (n.r.- Bergodi). Vineri discutăm și dacă vrea și dânsul, mergem înainte”, a spus Laszlo Dioszegi.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel