fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘDominic Fritz l-a primit pe Frank-Walter Steinmeier: Primul preşedinte al Germaniei aflat...

Dominic Fritz l-a primit pe Frank-Walter Steinmeier: Primul preşedinte al Germaniei aflat în vizită la Timişoara şi primul şef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în oraşul nostru

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), l-a primit, joi, pe preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, la Timişoara, menţionând că este prima vizită oficială în oraş a unui şef de stat străin în ultimii 20 de ani.

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a depus, joi, o coroană de flori la Monumentul Crucificării din faţa Catedralei Mitropolitane şi a participat la un concert la Filarmonica ”Banatul”.

”Preşedintele federal al Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, e la Timişoara. Primul preşedinte al Germaniei aflat în vizită la Timişoara şi primul şef de stat străin în ultimii 20 de ani aflat în calitate oficială în oraşul nostru. Nu a venit singur, este însoţit de o consistentă delegaţie formată din parlamentari, mediul de afaceri şi oameni de cultură. Şi-a prezentat omagiile la Monumentul Crucificare pentru eroii Revoluţiei. Ziua se încheie cu un concert la Filarmonică. Mâine (vineri – n.r.) vom vizita împreună oraşul şi se va întâlni cu mai mulţi timişoreni implicaţi în comunitate”, a scris pe pagina sa de Facebook Dominic Fritz.

Frank-Walter Steinmeier va vizita, vineri, Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timişoara, liceu cu predare în limba germană, şi Sinagoga din Cetate.

Ioana Pop

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Scandalul de la PSD Dumbrăvița continuă | Organizația de partid ar susține candidatul PNL la primărie, în detrimentul omului impus de Alfred Simonis

Conducătorii demiși ai filialei PSD Dumbrăvița, fostul primar Victor Malac și consilierul local Daniel Cioncă, spun că lista celor care nu o vor pe Alina Sperlea - impusă de Alfred Simonis candidat la alegerile locale din acest an - e mult mai mare. În sprijinul lor, cei doi transmit public și o listă a celor care nu susțin această candidatură.