fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTCristiano Bergodi s-a despărțit de Sepsi Sfântu Gheorghe

Cristiano Bergodi s-a despărțit de Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicat în

spot_img
spot_img

Cristiano Bergodi antrenorul câștigătoarei Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe s-a despărțit de gruparea covăsneană.

Potrivit clubului covăsnean, tehnicianul italian și-a încheiat de comun acord înțelegerea contractuală cu Sepsi.

Antrenorul în vârstă de 58 de ani, a refuzat prelungirea contractului cu Sepsi, chiar dacă italianul era dorit în continuare de patronul Laszlo Dioszegi,

Antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonelm o vor părăsi și el pe Sepsi la finalul sezonului.

Alături de Sepsi, Bergodi a câștigat trei trofee: două Cupe ale României și o Supercupă.

Cu Bergodi la timonă, Sepsi a câștigat sezonul trecut play-off-ul Superligii, covăsnenii jucând în preliminariile Conference League.

În actualul sezon al Superligii, Sepsi s-a calificat în play-off, unde covăsnenii au jucat sub așteptări, trupa lui Bergodi ocupând locul 6, înregistrând 1 victorie, 2 remize și 6 înfrângeri.

În locul lui Begodi pe banca lui Sepsi, ar urma să ajungă fostul internațional român, Liviu Ciobotariu, care își va încheia contractul cu FC Voluntari.

Sepsi a câștigat miercuri Cupa României la Sibiu, triumfând în marea finală în fața celor de la Universitatea Cluj, covăsnenii impunându-se după loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost unul egal, 0-0.

„Antrenorul principal al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, nu își va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. În timpul unei întâlniri personale cu conducerea Sepsi OSK, Cristiano Bergodi a explicat că are nevoie de noi provocări.

Totodată, vor înceta, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonel.

Sub conducerea lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a transmis Sepsi prin intermediul paginii de socializare.

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád cere ajutorul Ursulei Von Der Leyen în problema urșilor din țara noastră

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat că se va adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, pentru a extinde şi la urşii bruni proiectul său de revizuire în cazul lupilor.