fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDuminică, ora 14:00 Gloria Buzău - UTA. Manșa tur a barajului de...

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Publicat în

spot_img
spot_img

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Gloria Buzău echipă antrenată de Adrian Mihalcea, s-a clasat pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, cu un total de 42 puncte.

Buzoienii nu traversează cea mai bună formă, având doar o victorie în ultimele cinci partide din play-off-ul eșalonului secund.

De partea cealaltă, UTA a încheiat pe locul 13 în play-out-ul Superligii, cu un total de 26 puncte.

În ultimele 5 partide din play-out, arădenii au înregistrat două victorii, două egaluri și o înfrângere.

Înaintea meciului de la Buzău, antrenorul „Bătrânei Doamne” Mircea Rednic, a renunțat la trei jucători care au evoluat atât în sezonul regulat cât și în play-out: Juan Bautista Cascini (25 de ani, mijlocaș), Romario Benzar (31 de ani, fundaș) și Erico da Silva (33 de ani, fundaș).

Returul dintre cele două formații, va avea loc duminica viitoare la Arad, cu începere de la ora 21:00.

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel