fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDuminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă...

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an la rând

Publicat în

spot_img
spot_img

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Cu un succes, trupa antrenată de Mihai Silvășan devine campioană națională la baschet masculin pentru al treilea an consecutiv.

Echipa de pe Someș conduce cu 3-2 la general.

Orădenii au câștigat primele două partide, disputate pe teren propriu în Sala din Oradea, scor 79-73 și 93-83.

Seria s-a mutat la Cluj-Napoca, iar alb-negrii au câștigat ambele partide egalând situația la general.

A fost 80-70 și 86-80, iar meciul 5 s-a disputat joi la Oradea, acolo unde ²studenții² s-au impus cu 81-62.

Finala Ligii Naţionale la baschet, se joacă după sistemul cea mai bună echipă din 10 partide.

CSM Oradea joacă a şasea finală din istoria sa, având trei titluri în palmares (2016, 2018, 2019). La rândul său, U BT Cluj se află la a opta finală şi are trei titluri în palmares (2017, 2021, 2022).

Baschetul clujean, prin CS Universitatea Cluj, mai are la activ şapte finale şi trei titluri, obţinute în 1992, 1993 şi 1996, iar un alt titlu este din 2011, când echipa se numea U Mobitelco.

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel