fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘPeste 400 de autovehicule cu motor electric, înregistrate în Maramureș

Peste 400 de autovehicule cu motor electric, înregistrate în Maramureș

Publicat în

spot_img
spot_img

În judeţul Maramureş erau înregistrate până la sfârşitul lunii aprilie un număr de 438 de autovehicule cu motor electric, a precizat, miercuri, un raport al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş.

Conform aceleiaşi surse, pe lângă autovehicule cu motor electric au mai fost înregistrate motociclete electrice, dar şi un autobuz electric.

„În judeţul Maramureş sunt înmatriculate în acest moment un număr de 438 de autovehicule cu motor electric, dintre care 419 autoturisme, 11 motociclete, 7 vehicule transport marfă şi un autobuz electric (…) Există o tendinţă de creştere a vehiculelor care sunt echipate cu motor hybrid. În judeţul Maramureş, există un număr de 1.579 de vehicule înmatriculate dotate cu acest tip de motor. Dintre acestea, 1.563 sunt autoturisme, 13 autobuze şi 3 vehicule de transport marfă”, a precizat Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş.

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel