fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘȘofer oprit cu focuri de armă, în Mureș

Șofer oprit cu focuri de armă, în Mureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Incident grav în Mureș, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un bărbat care s-a urcat la volan fără permis, a lovit cu mașina o agentă de la circulație.

Omul conducea pe un drum județean, când polițiștii au vrut să-l oprească. A refuzat, așa că oamenii legii au tras focuri de avertisment.

Când într-un final a oprit, a refuzat să se legitimeze. La un moment dat, a încercat să scape și a demarat în marșarier, dar a lovit-o pe agenta aflată în spatele mașinii.

Femeia s-a ales cu răni la un picior, dar nu a avut nevoie de spitalizare. Șoferul de ocazie a fost dus la spital pentru recoltare de probe.

S-a deschis o anchetă pentru ultraj, conducere fără permis și distrugere. Se pare că în trecut bărbatul ar fi fost internat la psihiatrie.

Articole recente

Așa-zise ajutoare umanitare americane, întoarse din drum la Vama Petea

Ce au găsit în camion inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Mai multe articole de același fel

Tururi ghidate gratuite la Castelul Ugron din Zau de Câmpie

Participarea la turul de la Castelul din Zau de Câmpie este gratuită, dar necesită înscriere prealabilă, primul tur ghidat fiind programat în 17 septembrie, de la ora 11,00, din curtea castelului.