fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa, nu vor mai continua cu Sepsi...

Dimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa, nu vor mai continua cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicat în

spot_img
spot_img

Sepsi Sfântu Gheorghe a renunțat în cursul zilei de joi, la trei jucători care au făcut parte în acest sezon din lotul covăsnenilor.

Este vorba despre fundașul Dimitrov Radoslav și mijlocașii Anass Achahbar şi Enriko Papa.

Covăsnenii s-au despărțit și de antrenorul Cristiano Bergodi, tehnicianul italian câștigând de altfel, cu Sepsi, Cupa României.

„Jucătorii Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar și Enriko Papa nu mai fac parte din lotul Sepsi OSK.

Dimitrov Radoslav, în vârstă de 34 de ani, timp de 4 ani a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre, Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2020, iar Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit în luna februarie al acestui an sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023.

Pe această cale, dorim să le mulțumim celor trei jucători pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în continuare!”, a anunțat Sepsi, prin intermediul paginii de socializare.

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád cere ajutorul Ursulei Von Der Leyen în problema urșilor din țara noastră

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat că se va adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, pentru a extinde şi la urşii bruni proiectul său de revizuire în cazul lupilor.