fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘTrei victime în urma unui accident de microbuz în Timiș

Trei victime în urma unui accident de microbuz în Timiș

Publicat în

spot_img
spot_img

Un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulţi şi un minor, a fost implicat într-un accident rutier, vineri dimineaţa, pe DN6, în localitatea Belinţ, trei victime fiind transportate la spital.

Biroul de presă al ISU Timiş a anunţat că în urma apelului primit prin 112, echipajele au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi acordarea de prim-ajutor.

În accidentul rutier a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulţi şi un minor. În urma evenimentului au rezultat trei victime – un adult şi un minor însoţit de mama sa – care au fost transportate la spital de către echipajele medicale, iar o persoană a fost evaluată la faţa locului, refuzând transportul la spital, potrivit ISU Timiş.

La faţa locului s-au deplasat pompieri ai Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Ioana Pop

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel