fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTSâmbătă, ora 18:00 Manșa tur a finalelor barajelor de promovare în Liga...

Sâmbătă, ora 18:00 Manșa tur a finalelor barajelor de promovare în Liga 2. Deva – Reșița, Ungheni – Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Sâmbătă, 3 iunie, cu începere de la ora 18.00, va avea loc prima manșă a finalelor barajului de promovare în Liga 2.

Returul finalelor va avea loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17.30, iar învingătoarele vor face pasul spre liga secundă.

În Ardeal, la Deva, CSM din localitate va întâlni o echipă de tradiţie din fotbalul românesc, Reşiţa, iar la Ungheni, în județul Mureș, poposește o altă echipă de tradiţie, Corvinul Hunedoara, echipă cu pretenții mari la promovare. Cele două echipe au fost colege de serie în Liga 3, hunedorenii câștigând toate duelurile directe.

CS Tunari, CSM Reșița și Corvinul Hunedoara (sub denumirea de CS Hunedoara) au evoluat și în sezonul trecut în faza finală a barajului de promovare în Liga 2, însă au pierdut în fața celor de la Progresul Spartac, CSC Dumbrăvița, respectiv Minaur Baia Mare.

În urma abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

Ulterior, dacă și după prelungiri echipele sunt la egalitate, atunci se trece la executarea loviturilor de departajare.

Programul finalelor barajului pentru promovarea în Liga 2, va fi următorul:

Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ

SC Popeşti Leordeni – CS Tunari

Viitorul Dăeşti – CSM Alexandria

CSM Deva – CSM Reșița

Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel