fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTUn cățel care a căzut 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi,...

Un cățel care a căzut 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi, recuperat de către salvamontişti

Publicat în

spot_img
spot_img

Un labrador care, duminică, a căzut într-o prăpastie de 200 de metri, în Masivul Bucegi, a fost recuperat în viaţă de către salvamontiştii din Buşteni, după o acţiune care a durat trei ore. Salvatorii montani spun că zona în care a ajuns animalul este extrem de accidentată şi niciun om care a ajuns acolo nu a scăpat cu viaţă, conform news.ro

Intervenţia salvatorilor montani a avut loc după ce un câine, aflat cu stăpâna lui pe traseul care duce către Crucea Eroilor din Masivul Bucegi, a alunecat şi a căzut aproape 200 de metri într-o prăpastie.

Conform salvatorilor, zona în care a avut loc incidentul este foarte accidentată şi niciun om care a căzut acolo nu a fost scos viu.

La finalul unei acţiuni care a durat aproape trei ore, salvamontiştii au scos câinele şi l-au predat stăpânilor.

Articole recente

Așa-zise ajutoare umanitare americane, întoarse din drum la Vama Petea

Ce au găsit în camion inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Mai multe articole de același fel