fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBACampionat de tenis dedicat militarilor din Forțele Aeriene, la Alba Iulia

Campionat de tenis dedicat militarilor din Forțele Aeriene, la Alba Iulia

Publicat în

spot_img
spot_img

Militari şi rezervişti participă la Alba Iulia la un campionat de tenis, eveniment organizat de Secţia educaţie fizică militară a Statului Major al Forţelor Aeriene, cu sprijinul Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia şi Centrului 85 Comunicaţii Aero şi Informatică.

„Aproape 30 de tenismeni de la unităţi militare din ţară dar şi seniori rezervişti participă în perioada 16 – 23 august la Openul de tenis al Forţelor Aeriene, competiţie sportivă găzduită de Baza Sportivă Constructorul din Alba Iulia. Evenimentul este organizat de Secţia educaţie fizică militară a Statului Major al Forţelor Aeriene, cu sprijinul Colegiului Naţional Militar ‘Mihai Viteazul’ Alba Iulia şi Centrului 85 Comunicaţii Aero şi Informatică”, se arată într-o postare publicată vineri pe pagina de Facebook a colegiului.

Concursul, care se desfăşoară pe trei probe, simplu categoria sub 45 de ani, simplu categoria peste 45 de ani şi proba de dublu, aduce faţă în faţă pe terenurile de zgură personal militar şi civil, dar şi seniori rezervişti, reprezentând Statul Major al Forţelor Terestre, Statul Major al Forţelor Navale, Comandamentul Logistic Întrunit, Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii, Comandamentul Apărării Cibernetice şi Statul Major al Forţelor Aeriene.

În grupe se joacă în sistem fiecare cu fiecare, apoi semifinale încrucişate şi finale, inclusiv meciurile pentru ierarhia pe jumătatea inferioară a clasamentului, mai arată sursa citată.

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel