fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘBărbat la spital, după ce a fost atacat de o ursoaică în...

Bărbat la spital, după ce a fost atacat de o ursoaică în Sighetu Marmaţiei

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat a fost atacat, joi, de o ursoaică cu pui, într-o zonă de la periferia oraşului Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş.

Victima a suferit leziuni la nivelul picioarelor şi a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, el fiind în afara oricărui pericol. În urma incidentului, autorităţile au constituit echipe de căutare, însă animalele nu au fost găsite, potrivit News.ro.

„Azi 24 august a.c., în jurul orei 11:30, un apel la 112 anunţa faptul că o persoană a fost atacată de un urs în zona Căitar – Sighetul Marmaţiei. Urmare a acestui apel, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a luat legătura cu şeful echipei de intervenţie, primarul municipiului Sighetul Marmaţiei în vederea constituirii echipei pe care acesta o conduce conform procedurilor în vigoare. Echipa de intervenţie constituită, din care face parte şi un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 4 Sighetul Marmaţiei, s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua verificări în teren şi pentru a delimita şi restricţiona accesul în zonă. În urma căutărilor, animalul nu a fost identificat”, informează Inspectoratul de Jandarmi Maramureş.

Animalul agresiv este o ursoaică cu pui, iar atacul a avut loc într-o zonă unde sunt mai multe stâne de oi şi unde animalele sălbatice apar frecvent.

Articole recente

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Concert de deschidere a turneului internațional „Carmen Sylva – 180”, la Castelul Peleș din Sinaia

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile

„Crai Nou”, la Sibiu Opera Festival

„Crai Nou” de Ciprian Porumbescu a fost prima operetă românească cultă, a cărei premieră absolută a avut loc pe 27 februarie 1882, în Brașov.

Mai multe articole de același fel