fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALBiletele la Loto pot fi cumpărate online și de pe site-ul joaca.loto.ro

Biletele la Loto pot fi cumpărate online și de pe site-ul joaca.loto.ro

Publicat în

spot_img
spot_img

Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc de pe joaca.loto.ro, anunţă Loteria Română.

”Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul joaca.loto.ro”, anunţă compania de stat.

Achiziţionarea biletelor de joc de pe aplicaţia software dezvoltată de partenerul mandatar TEC SOFTWARE SOLUTION SRL se face prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al companiei ”Loteria Română” S.A., respectiv joaca.loto.ro.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional în vigoare, în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcţie de valoarea acestora.

”Parteneriatul reprezintă încă un pas ce se înscrie în strategia comercială a companiei ce vizează creşterea  gradului de accesibilitate a produselor loto şi în mediul online. Suntem deschişi pentru cât mai multe colaborări, prin intermediul unor platforme/magazine virtuale din domenii cât mai diverse, cu un număr mare de utilizatori şi avem convingerea că această modalitate practică şi accesibilă de achiziţionare a biletelor loto reprezintă un răspuns cert la aşteptările jucătorilor”, spune Ionuţ-Valeriu Andrei, director general al companiei “Loteria Română” SA.

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel

Sondaj CURS | Cei mai mulți români consideră România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită

Cercetarea relevă că 69% dintre respondenţi sunt de părere că lucrurile în România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită, iar 22% consideră că se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie bună. 9% nu ştiu sau nu au răspuns.

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.