fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAŞoferul maşinii răsturnate pe Valea Sebeşului, într-o prăpastie, transportat la UPU

Şoferul maşinii răsturnate pe Valea Sebeşului, într-o prăpastie, transportat la UPU

Publicat în

spot_img
spot_img

Şoferul maşinii care s-a răsturnat duminică seara într-o prăpastie pe Valea Sebeşului, într-o zonă greu accesibilă, pe raza localităţii Purcăreţi, a fost extras cu ajutorul unor localnici şi va fi transportat la UPU Alba Iulia de către un echipaj SMURD.

„Persoana implicată în accident, de sex masculin, va fi transportată la UPU Alba Iulia de către echipajul SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Sebeş”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost extras din autoturism de către echipajul SMURD şi cetăţeni din zonă.

ISU Alba anunţa anterior că Secţia de pompieri Sebeş urma să intervină în cooperare cu Salvamont Alba şi Detaşamentul de pompieri Alba Iulia pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi descarcerare. Echipajul SMURD care a reuşit să ajungă la persoana din autoturism a constatat că aceasta era conştientă, cu multiple traumatisme.

Diferenţa de nivel de la şosea până în locul în care s-a oprit autoturismul este de circa 100 de metri, potrivit ISU Alba.

Şi Poliţia a informat că a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Pianu, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia şi ar fi căzut într-o prăpastie.

Articole recente

Program și hartă pentru Noaptea Campusului Deschis. Noaptea Cercetătorilor Europeni, un eveniment al „DE CE”-urilor tinerei generații, pe 29 septembrie 2023, în Timișoara

Noaptea Campusului Deschis, parte din noaptea Cercetătorilor Europeni, este evenimentul care invită timișorenii și turiștii la un traseu de explorare în campusul Universității Politehnica, un loc care adăpostește 100 de ani de istorie și tradiție.

VIDEO | Iuliu Winkler: Există corupție în Parlamentul European, dar nu trebuie să generalizăm; Sunt practici condamnabile

Deputatul european Iuliu Winkler (UDMR/EPP) a declarat în podcast-ul ”Transilvania Vobește” de la Știrile Transilvaniei, că există corupție în PE, dar cei care au astfel de practici condamnabile sunt deferiți Justiției, care își face treaba cu brio.

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată...

Primăria Timişoara a câştigat procesul cu proprietarii Ştrandului termal și va primi 7,5 milioane de lei

Primăria Timişoara a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie un proces cu proprietarii Ştrandului termal de pe malul Canalului Bega, care nu mai plăteau chirie de aproape zece ani

Mai multe articole de același fel