fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident grav pe DN1C, la Jucu. O autoutilitară a acroşat doi pietoni,...

Accident grav pe DN1C, la Jucu. O autoutilitară a acroşat doi pietoni, omorându-l pe unul dintre ei

Publicat în

spot_img
spot_img

O autoutilitară a acroşat, marţi, doi pietoni care se aflau angajaţi în traversarea părţii carosabile, pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej, în zona localităţii Jucu, judeţul Cluj, iar în urma impactului unul dintre pietoni a decedat, celălalt având răni grave, a anunţat Centrul Infotrafic.

Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare. 

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a ajuns rapid la fața locului și a început acțiunile de intervenție pentru stabilizarea stării de sănătate a celor doi bărbați răniți. În cazul victimei pentru care se efectuează manevre de resuscitare, fiecare secundă contează, iar echipa medicală depune toate eforturile pentru a-i oferi șansa de supraviețuire.

Detalii suplimentare vor fi furnizate de autorități și de echipajul medical după finalizarea intervenției. În aceste momente, toate resursele sunt mobilizate pentru a acorda îngrijiri medicale de calitate și pentru a asigura că fiecare persoană afectată de accident primește tratamentul necesar.

Incidentul reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a condițiilor de siguranță în trafic. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cauza exactă a accidentului și pentru a preveni astfel de evenimente tragice în viitor. Echipajele de intervenție rămân în alertă și intervin rapid pentru a face față situațiilor de urgență și pentru a salva vieți.

Articole recente

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Mai multe articole de același fel