fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIESe afișează rezultatele finale la cea de-a doua sesiune a examenului de...

Se afișează rezultatele finale la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat

Publicat în

spot_img
spot_img

Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat vor fi afişate marţi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Rata cumulată de promovare la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat, înainte de contestaţii, a fost de 29,8%.

Nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Nota minimă de promovare a fiecărei probe scrise este 5, iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puţin 6.

Începând cu această sesiune a Bacalaureatului, Ministerul Educaţiei a generalizat evaluarea digitalizată a lucrărilor. 

Articole recente

Amplă acţiune de căutare a unui cetăţean ucrainean, dispărut în Munții Maramureșului

Operaţiunea a fost dificilă, întrucât nu se putea lua legătura cu bărbatul şi nici nu existau date certe cu privire la locul în are se afla.

Legea privind drepturile şi folosirea limbilor minorităţilor naţionale din Ucraina a fost revizuită conform recomandărilor Comisiei de la Veneția și ale UE

Această formulă permite Ucrainei să excludă limba rusă – care este principala limbă a celei mai mari părţi a populaţiei în estul şi sudul ţării – de la recunoaşterea multor drepturi.

Peste 70.000 de vizitatori sunt asteptați la expoziția ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”, de la Timișoara

Timp de aproape cinci luni, Muzeul Național de Artă din Timișoara va găzdui 22 de sculpturi realizate de Constantin Brâncuși

Mai multe articole de același fel