fbpx
21.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘDirectorul interimar al Aeroportului Maramureș a fost schimbat din funcţie

Directorul interimar al Aeroportului Maramureș a fost schimbat din funcţie

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul interimar al Aeroportului Internaţional Maramureş (AIM) a fost schimbat din funcţie, deoarece deţinea cazier fiscal, în locul său fiind numit un alt director interimar, a informat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Ionel Bogdan.

„Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Maramureş a votat în şedinţa de astăzi numirea în funcţia de director general interimar al Aeroportului (…) a doamnei Daniela Stamatoiu, care va ocupa această funcţie până la finalizarea procedurii de selecţie a directorului AIM. Precizez că domnul Ionuţ Caraba, care a deţinut anterior funcţia de director general interimar al aeroportului, are cazier fiscal (dintr-o eroare personală) şi nu mai poate ocupa această poziţie”, a spus Ionel Bogdan.

De asemenea, preşedintele CJ Maramureş a apreciat implicarea fostului director interimar în proiectul investiţional derulat de aeroport.

„Îi mulţumesc domnului Ionuţ Caraba pentru implicarea sa în procedurile premergătoare demarării acestui proiect important pentru dezvoltarea Maramureşului. A fost o muncă de echipă importantă şi apreciez tot ceea ce a făcut până în prezent pentru acest proiect şi pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Maramureş”, a mai spus Ionel Bogdan.

Articole recente

Geoparcul Țara Hațegului a fost revalidat ca sit UNESCO

Geoparcul Țara Hațegului, administrat de Universitatea din București, revalidat ca sit UNESCO

Antal Árpád cere ajutorul Ursulei Von Der Leyen în problema urșilor din țara noastră

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat că se va adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, pentru a extinde şi la urşii bruni proiectul său de revizuire în cazul lupilor.

ANM: Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât ar fi normal, până spre finalul lunii octombrie

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal în toată ţara.

CFR anunță condiţii speciale de circulaţie între staţiile Simeria – Arad, în perioada 22 – 28 septembrie 2023

O măsură necesară pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar de călători în perioada lucrărilor feroviare aflate în execuţie în staţia CF Ilteu.

Mai multe articole de același fel