fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVWIZZ AIR a deschis cea de-a doua rută operată pe Aeroportul Internaţional...

WIZZ AIR a deschis cea de-a doua rută operată pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav: Dortmund – Braşov – Dortmund

Publicat în

spot_img
spot_img

Sâmbătă, 2 septembrie, o aeronavă WIZZ AIR cu 217 pasageri la bord a aterizat la Braşov, la ora locală 14:20. O oră mai târziu, aceasta a decolat spre Dortmund, având îmbarcaţi 203 pasageri.

WIZZ AIR asigură curse regulate între Dortmund şi Braşov cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare sâmbătă şi marţi, după următorul program: 

  • Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55
  • Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00.

„După ce în urmă cu o lună am început colaborarea cu WIZZ AIR prin deschiderea zborurilor spre şi dinspre Londra, iată că adăugăm la lista rutelor aeriene încă un oraş important la nivel european, Dortmund, o destinaţie pentru care există cerere foarte mare în rândul pasagerilor din judeţul Braşov şi din judeţele învecinate. Suntem optimişti în privinţa potenţialului de dezvoltare al aeroportului şi contăm pe colaborare bună cu WIZZ AIR, materializată în cât mai multe zboruri şi destinaţii operate de la Braşov”, a declarat Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

Ziua de sâmbătă, 2 septembrie, a consemnat un trafic de 856 de pasageri pe Aeroportul Braşov, rezultat din zborurile WIZZ AIR şi din cursele charter Antalya – Braşov – Antalya.

De altfel, Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav înregistrează valori de trafic în creştere de la o lună la alta. Comparativ cu luna iulie, când au fost în total 10.044 de pasageri, în august contabilizăm un număr de 19.105 pasageri care au călătorit folosind facilităţile AIBG.

Perspectivele pentru perioada imediat următoare sunt foarte bune, având în vedere că există intenţii certe privind iniţierea unor noi rute, precum Oslo, Dubai, Paris, Dublin, Tel-Aviv sau Budapesta.

Articole recente

Geoparcul Țara Hațegului a fost revalidat ca sit UNESCO

Geoparcul Țara Hațegului, administrat de Universitatea din București, revalidat ca sit UNESCO

Antal Árpád cere ajutorul Ursulei Von Der Leyen în problema urșilor din țara noastră

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a declarat că se va adresa Președintei Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, pentru a extinde şi la urşii bruni proiectul său de revizuire în cazul lupilor.

ANM: Temperaturile vor rămâne mai ridicate decât ar fi normal, până spre finalul lunii octombrie

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal în toată ţara.

CFR anunță condiţii speciale de circulaţie între staţiile Simeria – Arad, în perioada 22 – 28 septembrie 2023

O măsură necesară pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar de călători în perioada lucrărilor feroviare aflate în execuţie în staţia CF Ilteu.

Mai multe articole de același fel