fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAVijeliile au făcut prăpăd în județul Alba

Vijeliile au făcut prăpăd în județul Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai mulţi copaci, stâlpi de telefonie şi de electricitate au fost doborâţi duminică de vijelie, rafalele puternice de vânt desprinzând şi câteva acoperişuri în mai multe zone ale judeţului Alba.

Astfel, un copac a fost doborât de vânt pe un drum comunal din comuna Arieşeni, un altul pe DJ 106H, între Ighiel şi Iezerul Ighiel, şi încă unul pe DN 67C – Transalpina, între Sebeşel şi Petreşti, scrie Agerpres.

Tot pe Valea Sebeşului, în Mărtinie, s-au înregistrat crengi căzute peste linia de curent, desprinse prin ardere.

De asemenea, un copac a căzut pe firele de curent pe DJ 106, între Vingard şi Daia Română. Un altul a fost doborât de vijelie pe DJ 107A, fiind rupte şi fire de curent pe raza localităţii Mereteu.

Între Vinţu de Jos şi Alba Iulia, rafalele puternice de vânt au pus la pământ 8 stâlpi din lemn, de telefonie, pe DJ 107C. Alt stâlp de telefonie a fost doborât în municipiul Sebeş.

Tot în Sebeş, doi stâlpi de curent au fost doborâţi de un acoperiş desprins de pe o hală.

În Alba Iulia, un acoperiş cu învelitoare din tablă a fost parţial decopertat de vânt si un autoturism avariat de căderea unei grinzi din lemn.

Nu s-au înregistrat victime.

Mai multe zone din Alba s-au află duminică după-amiaza sub Cod portocaliu, fiind transmise mesaje RO-Alert în localităţile respective.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel