fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVCetățuia Brașovului își redeschide porțile pentru turiști

Cetățuia Brașovului își redeschide porțile pentru turiști

Publicat în

spot_img
spot_img

Timp de două zile, în 8 şi 9 septembrie, Cetăţuia Braşovului îşi va redeschide porţile pentru braşoveni şi turişti, anunță viceprimarul Flavia Boghiu într-o postare pe pagina de socializare.

Evenimentul „Cetăţuia între lumi” este inclus în agenda Forumului Oraşelor Verzi, iar agenda a fost prezentată de viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu, pe reţelele de socializare.

„Împreună cu Centrul Cultural Apollonia am pregătit două zile de evenimente şi spectacole care să pună în valoare această reîntâlnire cu publicul larg. Spectacol medieval, piese de teatru, show de lumini, momente muzicale – toate vă aşteaptă în sărbătoarea aceasta a punţii dintre trecut şi prezent”, a scris reprezentanta Primăriei Braşov.

Monumentul istoric s-a reîntors în proprietatea publică a municipiului Brașov, în urma unui proces ce a durat 7 ani, deschis de Primăria Brașov pentru trecerea obiectivului din proprietatea Aro Palace SA în proprietatea publică a statului român.

Procesul a fost câștigat de Municipalitate la sfârșitul anului trecut.

Articole recente

Peste 70.000 de vizitatori sunt asteptați la expoziția ”Brâncuşi: surse româneşti şi perspective universale”, de la Timișoara

Timp de aproape cinci luni, Muzeul Național de Artă din Timișoara va găzdui 22 de sculpturi realizate de Constantin Brâncuși

Protest spontan la Mina Băiţa din județul Bihor

Minerii de la Mina Băiţa, judeţul Bihor, au declanşat, joi, un protest spontan şi refuză să intre în şut, din cauză că promisiunile privind achitarea drepturilor salariale nu au fost respectate de angajator

Pasagerul cu numărul 1 milion din acest an, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, este arbitrul Ovidiu Haţegan

Arbitrul Ovidiu Haţegan, revenit acasă după ce a fost delegat la meciul de marţi seară FC Barcelona - Antwerp, din Liga Campionilor, a ajuns pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia ca pasagerul numărul 1 milion din 2023.

Mai multe articole de același fel