fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘAlergătorii înscriși la cea de-a treia ediție Baia Mare Half Marathon concurează...

Alergătorii înscriși la cea de-a treia ediție Baia Mare Half Marathon concurează pentru un Maramureș cu aer mai curat

Publicat în

spot_img
spot_img

ACS Maramureș Runners și Rotary Club Baia Mare organizează pe 17 septembrie 2023 cea de-a treia ediția a Baia Mare Half Marathon, un eveniment în care putem alerga cu mic cu mare pentru un Maramureș cu aer mai curat. Astfel, pentru fiecare kilometru alergat de participanți, Clubul Rotary Baia Mare va planta câte un copac.

Maramureș Half Marathon începe să devină un eveniment așteptat de toți iubitorii de mișcare din județ și nu numai având în vedere că se înscriu și sportivi sau concurenți din alte zone ale țării. Evenimentul se adresează tuturor, indiferent de vârstă și fiecare cu mic cu mare chiar dacă nu aleargă poate să-și susțină preferații și să se bucure de surprizele care sunt pregătite. Prin acest eveniment ACS Maramureș Runners și Rotary Club Baia Mare, împreună cu partenerii evenimentului, doresc să promoveze Maramureșul și municipiul reședință de județ Baia Mare, istoria, tradiţiile locurilor şi cultura noastră diversă.

„După succesul pe care l-au avut primele două ediții, ne-am gândit să dezvoltăm și să perfecționăm conceptul, astfel ne dorim să aducem și în acest an sportivi din toate categoriile de vârsta și din toate regiunile țării, să încurajăm tineretul să facă mișcare și activități de voluntariat. Aceasta a treia ediție dorește să continue responsabilizarea socială în ceea ce privește pădurile și necesitatea plantării de noi copaci mai ales într-o zonă cu mari defrișări cum este Maramureșul, astfel încât pentru fiecare kilometru alergat de voi, noi vom planta câte un copac,” subliniază Mihaela Vlad coordonatorul evenimentului.

Startul se va da pe data de 17 septembrie din Centrul istoric al municipiului Baia Mare de la ora 9.00. Participanții vor primi kituri de concurs, distribuirea acestora va începe înainte de eveniment cu două zile. Kitul de concurs conține: număr de concurs, cip de cronometrare, tricou, medalie de finisher, produse oferite de parteneri și sponsori, asistență medicală.

Mai multe informații, regulamentul și detalii despre eveniment și modul în care se va desfășura regăsiți aici: https://maramures.run/baia-mare-half-marathon/ .

Evenimentul se desfășoară și cu sprijinul financiar al partenerilor instituționali Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș, iar partenerul oficial de hidratare este Apa Oaș. Parteneri media: KissFM și Plus TV Maramureș. Partener de mobilitate: Ford Baia Mare prin Agastia Serv. Sponsori: PRINTMASTERS, XD Connects, Paralela 45, Cabane și pensiuni, Pufuleții LALELI, Restart SRL, AM Design Studio. Partenerii de prim ajutor Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș, Crucea Roșie Filiala Maramureș, Srrviciul de Ajutor Maltez Sucursala Baia Mare.

ACS Maramures & Rotary Club Baia Mare

(detalii de la Mihaela Vlad – coordonator proiect, membru ACS Maramures Runners și membru Rotary Baia Mare, telefon: 0724320807, mihaelavlad2008@yahoo.com )

Articole recente

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.

Nu-i mai satură Dumnezeu! Un președinte de Consiliu Județean prins în flagrant cu o șpagă de 1,25 milioane de lei

Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii, după ce acesta i-ar fi primit în restaurant.

Mai multe articole de același fel