fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEPoliţist din cadrul IPJ Brașov, reţinut într-un dosar de trafic de droguri

Poliţist din cadrul IPJ Brașov, reţinut într-un dosar de trafic de droguri

Publicat în

spot_img
spot_img

Un fost poliţist din Braşov a fost prins, joi, în flagrant, cu un kilogram de cocaină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Sindicatul Europol susţine că bărbatul, îmbrăcat în uniformă de poliţist, a fost prins între blocuri, în timp ce vindea cocaină.

Sindicatul Europol susţine, într-o postare pe Facebook, că bărbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a fost prins. 

”Unii «colegi» au intrat în Poliţie crezând că pot beneficia de cea mai bună «acoperire» pentru activităţile ilegale pe care le desfăşoară. Tânărul din imagine, încă poliţist, a fost prins azi dimineaţă, printre blocurile dintr-un cartier din Braşov, în uniformă de poliţie, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piaţă este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a transmis Sindicatul Europol.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Recent, el a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraş, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

IPJ Braşov a precizat că ”cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J. BRAŞOV”.

”De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ Braşov.

Potrivit presei locale, bărbatul era cunoscut pentru activităţile sale în sfera infracţională.

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel