fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALConcurs internațional de dans la Timișoara

Concurs internațional de dans la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Timișoara Open Championship, concursul internațional de tradiție organizat de Clubul Magnum Team are loca astăzi, 10 septembrie, în capitala Banatului.

Dansul sportiv nu putea să lipsească de pe agenda evenimentelor incluse în Programul Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023. Astfel, orașul va găzdui Cupa Europeană de Standard la Adulți, un prestigios eveniment de dans.

Competiția se va desfășura astăzi, 10 septembrie, la Complex Senator, și va aduce în orașul de pe Bega, dansatori de primă mărime din 20 de țări europene: Austria, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Islanda, Italia, Letonia Lituania, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia Spania, Ucraina și România.

Participanții vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step și se vor întrece pentru câștigarea Cupei Europene la categoria Adulți Standard pentru anul 2023.

Competiția va începe la ora 8.00 și va dura până la ora 22. Programul cuprinde categorii de vârstă și de clasă, de la copii până la adulți, de la nivel debutant, până la nivel internațional: WDSF European Cup Standard, WDSF International Open Standard, DSE Children Grand Prix.

Publicul va avea parte de momente deosebite, emoționante și surprize, precum și de celebrarea unei cariere de mare succes în dans.

„De fiecare dată când am organizat competiții în Timișoara emoțiile au atins cote maxime. Dar și bucuria și rezultatele au fost pe măsură! Am avut campioni mondiali și europeni. Acum o nouă generație de dansatori talentați vine din urmă și ne punem mari speranțe în aceștia”, a precizat Diana Avram de la Magnum Team.

Evenimentul face parte din programul Promovarea Sportului de Performanță prin proiectul „Performanța și excelența în dansul sportiv național și european 2023”, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Articole recente

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Mai multe articole de același fel

Sondaj CURS | Cei mai mulți români consideră România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită

Cercetarea relevă că 69% dintre respondenţi sunt de părere că lucrurile în România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită, iar 22% consideră că se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie bună. 9% nu ştiu sau nu au răspuns.

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.