fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘZilele Dovleacului de la Kikinda, deschid non-stop punctul de trecere a frontierei...

Zilele Dovleacului de la Kikinda, deschid non-stop punctul de trecere a frontierei Lunga – Nakovo

Publicat în

spot_img
spot_img

Punctul de trecere a frontierei Lunga – Nakovo, care funcţionează după un anumit program, va fi deschis nonstop în perioada 15 – 18 septembrie, la solicitarea autorităţilor publice locale sârbe, cu prilejul sărbătorii „Zilele Dovleacului”, care se va desfăşura în localitatea sârbă Kikinda, conform unui comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Punctul de trecere va fi deschis permanent din 15 septembrie, ora 8,00, până pe 18 septembrie, ora 1,00.

Cu această ocazie, autorităţile române le reamintesc cetăţenilor români că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza unui document de călătorie valabil – carte de identitate sau paşaport.

Certificatul de naştere nu reprezintă document de călătorie, iar poliţiştii de frontieră vor permite ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori numai dacă îndeplinesc condiţiile legale.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara precizează că a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime. 

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Deschiderea anului universitar 2023-2024, sub genericul „StartUPT – Bun venit în Universul Politehnicii!”

Campusul Universității Politehnica Timișoara, care în acest an împlinește 100 de ani de la inaugurare, s-a animat vineri, 22 septembrie 2023, încă de dimineață, cu ocazia festivității de deschidere a anului universitar 2023-2024