fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJDegajări mari de fum la Spitalul Orăşenesc Huedin

Degajări mari de fum la Spitalul Orăşenesc Huedin

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii au intervenit, sâmbătă, la Spitalul Orăşenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării şi a tubulaturii de aerisire.

”Pompierii de la Detaşamentul Huedin au fost solicitaţi să intervină la Spitalul Orăşenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării şi a tubulaturii de aerisire”, a transmis, sâmbătă, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, ajunse de urgenţă la faţa locului, echipajele au constatat faptul că degajările de fum s-au produs, cel mai probabil, din cauza unei ţigări aruncate în canalizare.

”Drept urmare, nu s-a confirmat vreun incendiu, zona fiind verificată de către pompieri. Anterior, până la sosirea noastră, personalul medical a reacţionat prompt şi a mutat trei pacienţi într-un alt salon. Din fericire, nu au existat alte probleme”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Articole recente

Așa-zise ajutoare umanitare americane, întoarse din drum la Vama Petea

Ce au găsit în camion inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Mai multe articole de același fel