fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJO femeie a murit după ce a căzut o cruce peste ea...

O femeie a murit după ce a căzut o cruce peste ea într-un cimitir din Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

O femeie de 45 de ani a decedat, vineri, după ce o cruce a căzut peste ea în cimitirul din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca desfăşoară în aceste momente o intervenţie în cimitirul din cartierul Mănăştur, unde o cruce a căzut peste o persoană. Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 45 de ani”, se arată într-o informare a ISU Cluj. 

Articole recente

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

Mai multe articole de același fel