fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTUnele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume vin la...

Unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume vin la Cluj-Napoca în octombrie

Publicat în

spot_img
spot_img

Jucătoare de top precum Caroline Garcia, Karolina Pliskova, Donna Vekic sau Sorana Cîrstea au confirmat prezenţa la turneul de tenis Transylvania Open (WTA 250), care va avea loc în perioada 16-22 octombrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat de presă.

Transylvania Open, ales cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250 în 2022, va avea, pe lângă Sorana Cîrstea, şi alte jucătoare române pe tabloul principal, Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

Jucătoarea franceză Caroline Garcia (locul 11 mondial) este câştigătoarea Turneului Campioanelor în 2022 şi va avea statutul de principală favorită la Cluj-Napoca. Capi de serie vor mai fi croata Donna Vekic (locul 21 WTA), Sorana Cîrstea (locul 25 WTA), şi jucătoarea cehă Karolína Pliskova (locul 36 WTA), fost lider mondial la simplu.

„Suntem încântaţi că avem confirmate, pentru noua ediţie a Transylvania Open, nume atât de mari ale tenisului mondial, şi fericiţi că vom oferi publicului un adevărat spectacol al tenisului. Lista pentru înscrierile la turneu s-a închis de curând, aşteptăm lista finală de la oficialii WTA, dar deja putem spune că ne aşteaptă un turneu foarte puternic. O avem pe Caroline Garcia, locul 11 în acest moment, actuala câştigătoare a trofeului WTA Finals. Sorana Cîrstea care este într-o formă foarte bună şi va juca pentru prima oară la noi. Va fi prezentă la turneu şi Karolina Pliskova, dublă finalistă de Grand Slam. Abia aşteptăm să le vedem în teren şi sper ca fanii tenisului să vină în număr cât mai mare să ne bucurăm de tenis de cea mai bună calitate”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open.

Transylvania Open va începe cu două zile de calificări (14-15 octombrie), iar meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc.

Fanii tenisului au la dispoziţie un număr limitat de 100 de abonamente pentru acces pe întreaga perioadă a turneului, 16-22 octombrie, şi bilete de o zi care oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de pe ambele terenuri de joc. Pentru zilele de calificări publicul are acces gratuit, dar va fi necesară emiterea unui ticket cu valoare zero şi rezervarea locului pe site-ul partenerului de ticketing, entertix.ro.

La Transylvania Open în joc vor fi puse 280 de puncte WTA (pentru campioană) şi premii în valoare de 259.000 de dolari.

La primele două ediţii ale turneului, trofeul la simplu a fost câştigat de estoniana Anett Kontaveit (2021) şi de rusoaica Ana Blinkova (2022).

Articole recente

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Cinci biserici romano-catolice din Transilvania, renovate cu fonduri din Ungaria, au fost sfinţite şi predate comunităților

Renovarea completă a clădirilor de patrimoniu, care aparţin Arhidiecezei Romano-Catolice Alba Iulia, a fost finalizată în acest an sub supravegherea Fundaţiei “Teleki László”, din Budapesta.

S-a deschis primul magazin online cu suveniruri din Maramureș

Producătorii locali și meșterii populari își pot promova și vinde produsele online pe shop.visitmaramures.ro

Mai multe articole de același fel