fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEFORM/ University- o experiență studențească de neuitat

FORM/ University- o experiență studențească de neuitat

Publicat în

spot_img
spot_img

La începutul acestei veri echipa FORM/ din Cluj-Napoca a venit cu o idee minunată cizelată de Alex SuperBeats unul dintre cei mai mari DJ pe care România îi are. Să dea șansa unui grup de 6 studenți să-și schimbe viața radical promovând cele mai captivante evenimente din Cluj Napoca, având suportul familiei FORM/.

Această idee nu a mai fost inițiată de nimeni înainte pe teritoriul României, pe lista activă fiind cei din străinătate America și Coreea. Cei 6 studenți au ocazia de a sta în regim gratuit într-o vilă în unul din cele mai potente cartiere clujene. De asemenea, aceștia au gratuitate la mâncarea de la FORM Cafe și participarea la toate evenimentele culturale și nu numai din Cluj Napoca. Lupta pentru aceste locuri a fost strânsă, înscrierile la formularul pentru selectarea celor 6 studenți fiind de peste 700.

După trierea iminentă care a avut loc în lunile August și Septembrie cei 6 au fost aleși. Sam, Layla, Melisa, Ania, Huțanu și Amon au fost selectați pentru a reprezenta FORM/ Squad-ul și a începe un mic jurnal al aventurilor studenției din Cluj-Napoca. Aceștia vor fi puși în situația de a organiza evenimente și de a promova incluziunea tuturor tipurilor de studenți din Cluj. Cei 6 studenți sunt încurajați să creeze content pe rețeaua principală de socializare a proiectului, Instagram, având numele de utilizator @formuniversity. Acest content poate fii creat de oriunde promovând viața de student inedită a fiecăruia dintre cei șase.

Bila Sam Alexandru

Articole recente

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Modernizat cu bani europeni, DJ 108P, care asigură o legătură rutieră rapidă între județele Satu Mare și Sălaj, a fost inaugurat astăzi

Consiliul Județean Satu Mare a inaugurat astăzi unul dintre cele mai mari tronsoane de drumuri județene care au fost modernizate în ultimii ani.

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.

Premii pentru studenții timișoreni la cele mai importante concursuri de arhitectură

Finalul anului marchează pentru Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) nu doar succesul colectiv al găzduirii primei ediții a FAST- Festival for Architecture School of Tomorrow, dar și câteva foarte importante contribuții individuale venite din partea absolvenților școlii, laureați sau menționați în cadrul celor mai importante manifestări ale profesiei organizate în 2023.

Mai multe articole de același fel