fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJUn autoturism a căzut într-o râpă de cinci metri, la Raliul Clujului

Un autoturism a căzut într-o râpă de cinci metri, la Raliul Clujului

Publicat în

spot_img
spot_img

„Forţe şi mijloace din cadrul ISU Cluj, aflate în misiune la Raliul Clujului, au fost solicitate să acorde prim ajutor calificat unui echipaj implicat într-un accident petrecut în timpul cursei, în apropiere de localitatea Dângău. Imediat s-au deplasat la faţa locului două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. Forţele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ 5 metri, însă, din fericire, pilotul şi copilotul nu au fost încarceraţi”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru a nu agrava posibilele leziuni, copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa tip lopată şi ambii vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind conştienţi şi cooperanţi.

Articole recente

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

A fost inaugurată noua expoziţie permanentă a Sălii Unirii din Alba Iulia

Sunt expuse majoritatea pieselor importante relaţionate cu actul Unirii din colecţiile muzeului.

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.