fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUUn cățel care a căzut într-o fântână adâncă de 4 metri a...

Un cățel care a căzut într-o fântână adâncă de 4 metri a fost salvat de pompierii sibieni

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii de la punctul de lucru Dumbrăveni au intervenit pentru a salva un căţel de aproximativ trei luni se juca prin curte şi care a căzut în canalul săpat pentru o fântână, de circa 4 metri adâncime din localitatea Saroş pe Târnave.

„Astăzi vă împărtăşim o poveste emoţionantă despre devotamentul pompierilor de la Punctul de Lucru Dumbrăveni, care şi-au demonstrat încă o dată inima mare şi dorinţa de a salva vieţi, de data aceasta salvând un căţel care a ajuns într-o situaţie periculoasă. Totul s-a întâmplat aseară în localitatea Saroş pe Târnave, unde un căţel de aproximativ 3 luni se juca prin curte şi în aventura jocului a căzut în canalul săpat pentru o fântână. Căţelul neavând cum să iasă, a început să plângă şi să fie tot mai agitat”, arată postarea de duminică pe pagina de Facebook a ISU Sibiu.

Astfel, speriat pentru viaţa căţelului, stăpânul a alertat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, care au intervenit prompt pentru a salva micuţul necuvântător.

„Cu ajutorul echipamentelor speciale şi a experienţei lor, pompierii au lucrat din greu, având grijă să scoată căţelul în siguranţă, fără să-i cauzeze vreun rău. După minute tensionate şi eforturi susţinute, căţelul a fost în sfârşit ridicat din canal adânc de aproape 4 metri şi a fost readus în braţele recunoscătoare ale stăpânului său. Privirea recunoscătoare a animalului şi emoţiile pline de bucurie ale stăpânului au fost recompensa cea mai mare pentru aceste eforturi. Această poveste este un exemplu al dedicaţiei şi sacrificiului pe care pompierii noştri îl fac zilnic pentru a ne proteja pe noi şi pe cei dragi nouă. Ne amintesc că sunt acolo pentru a ne ajuta în cele mai dificile momente şi reuşesc să aducă zâmbete pe chipurile noastre chiar şi în cele mai întunecate zile. Plt. adj. Racoşi Mihai, Plt. maj. Boroş Levente, soldat Precup Paul, felicitări pentru această intervenţie promptă şi încheiată cu succes!”, mai indică sursa citată.

Articole recente

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

A fost inaugurată noua expoziţie permanentă a Sălii Unirii din Alba Iulia

Sunt expuse majoritatea pieselor importante relaţionate cu actul Unirii din colecţiile muzeului.

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.