fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORConcert Kovács Péter „Kovax”, la Sala Arcadia din Oradea

Concert Kovács Péter „Kovax”, la Sala Arcadia din Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

Binecunoscutul vocalist și pianist de origine orădeană Kovács Péter „Kovax” concertează în ziua 0 a Festivalului Teatrelor de Păpuși Profesioniste Maghiare din Transilvania. Concertul va avea loc în 8 octombrie de la ora 20 la Sala Arcadia.

Puțini știu că muzicianul maghiar are legături strânse nu numai cu Oradea, dar și cu teatrul de păpuși din municipiu. Tatăl său,  Kovács György, a fost actor, regizor și traducător al trupei între 1968 és 1990, așadar, Kovax și-a petrecut o mare parte a copilăriei în clădirea din strada Vasile Alecsandri. Tocmai din acest motiv, concertul din acest sfârșit de săptămână este programat în cadrul ediției actuale a festivalului FUX.

Concertul intitulat „Întoarce-te, hoinarule” îi va avea ca invitați pe Antal István, frontmanul formației orădene Magneton, respectiv Schneider Szilveszter, unul dintre cei mai căutați muzicieni session din Ungaria.

Bilete se găsesc la agenția Teatrului Szigligeti, dar și online, pe szigligeti.biletmaster.ro.

Articole recente

Cod roşu de inundaţii, pe râuri din judeţele Bihor, Cluj şi Alba

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, specialiştii au instituit Codul roşu începând de vineri, de la  ora 10:30, până la miezul nopţii.

Final de „Toamnă japoneză” la Centrul Jutsu de la Universitatea Politehnica Timișoara

Centrul Jutsu al Universității Politehnica Timișoara își propune să dezvolte conexiuni cu instituții japoneze atât academice, cât și din industrie, pentru a crea noi oportunități pentru comunitatea academică UPT

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

Mai multe articole de același fel

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.