fbpx
-1.3 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTEPapa Francisc: Războiul este doar o înfrângere. Să ne rugăm pentru pace...

Papa Francisc: Războiul este doar o înfrângere. Să ne rugăm pentru pace în Israel şi Palestina

Publicat în

spot_img
spot_img

Papa Francisc a afirmat, duminică, referitor la conflictele din Israel, că terorismul şi războiul nu vor rezolva nicio problemă, ci doar vor aduce mai multă suferinţă.

Suveranul pontif a cerut, de asemenea, încetarea atacurilor şi violenţelor din Israel.

Războiul este o înfrângere, doar o înfrângere. Să ne rugăm pentru pace în Israel şi Palestina„, a spus papa în discursul său săptămânal adresat credincioşilor în Piaţa Sfântul Petru.

Duminică dimineaţă, Ministerul Sănătăţii din Israel a revizuit la 1.864 numărul israelienilor răniţi şi spitalizaţi în urma atacurilor Hamas.

Articole recente

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Pleacă românii să sărbătorească Ziua Națională

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Modernizat cu bani europeni, DJ 108P, care asigură o legătură rutieră rapidă între județele Satu Mare și Sălaj, a fost inaugurat astăzi

Consiliul Județean Satu Mare a inaugurat astăzi unul dintre cele mai mari tronsoane de drumuri județene care au fost modernizate în ultimii ani.

Mai multe articole de același fel