fbpx
6.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJO femeie din Cluj a intrat în stop cardiac în timpul examenului...

O femeie din Cluj a intrat în stop cardiac în timpul examenului auto

Publicat în

spot_img
spot_img

O femeie în vârstă de 45 de ani din Cluj a intrat în stop cardio-respirator în timpul examenului auto, la doar două minute de la începutul probei. Polițistul examinator i-a salvat viața.

La începutul examenului, polițistul examinator credea că femeia are doar emoții, însă și-a dat seama că aceasta a intrat în stop cardiac atunci când i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan.

Polițistul i-a aplicat manevre de resuscitare, în timp ce i-a solicitat celuilalt candidat să cheme urgent ambulanța. Intervenția sa a fost crucială până la sosirea echipajelor medicale.

„Ionuț era în timpul procesului de examinare, la traseu, iar, la volan, urma să se urce o femeie de 45 de ani. A observat că are o anumită stare de agitație, dar s-a gândit că are emoții. A încercat să o calmeze.

– Vom porni pe traseu. Vă rog să fiți calmă. Îmi spuneți dumneavoastră când putem pleca. După doar 2 minute de începutul probei, femeii i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan. I-a luat pulsul femeii și și-a dat seama că aceasta era în stop cardio respirator. Colegul nostru a coborât victima de la volan și a început să îi aplice procedeul de resuscitare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Lângă polițist a apărut și un bărbat, soțul femeii. Acesta i-a mulțumit polițistului pentru intervenția promptă, care i-a salvat viața soției sale.

Cadrele medicale sosite la fața locului au acordat primul ajutor femeii și au transportat-o la spital.

După acest incident care putea avea un final tragic, polițiștul examinator a primit un telefon de la soțul victimei.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet! Soția mea este bine și am fost informat că își va reveni complet!”, se mai arată în postarea celor de la Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări.

Articole recente

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

A fost inaugurată noua expoziţie permanentă a Sălii Unirii din Alba Iulia

Sunt expuse majoritatea pieselor importante relaţionate cu actul Unirii din colecţiile muzeului.

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.