fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘSfârșit teribil pentru un bărbat din județul Timiș; a fost ucis de...

Sfârșit teribil pentru un bărbat din județul Timiș; a fost ucis de un cerb într-un lan de porumb

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe un câmp dintre localitatea Soca și o cabană de vânătoare privată, în Timiş, de familia acestuia. Acesta a fost rănit grav, după ce a fost atacat de un cerb, care ar aparţine unui alt bărbat din zonă. Un vânător a fost chemat pentru a ucide animalul.

Polițiștii Orașului Deta au fost sesizați vineri seara cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat pe drumul dintre localitatea Soca și o cabana de vânătoare privată.

„Din verificările preliminare se pare că, acesta ar fi fost atacat de un animal sălbatic, posibil cerb”, anunță IPJ Timiș.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

Bărbatul a fost găsit fără suflare de familie câteva ore mai târziu, care a apelat după ajutoare. La sosirea echipajelor, cerbul se afla în apropierea cadavrului, dar un vânător a fost chemat pentru a-l împuşca, relatează Tion.ro. Tot familia victimei povesteşte că animalul ar aparţine unui bărbat din zonă, care l-a crescut de când era pui, iar acum la maturitate a devenit agresiv şi este lăsat liber, pe câmp.

Articole recente

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Pământul va pluti pe Bega | Lights On revine în Timişoara cu instalaţia Floating Earth

Impresionanta instalaţie Floating Earth, creată de artistul britanic Luke Jerram, va fi expusă în perioada 1-10 decembrie pe râul Bega, în zona Parcului Alpinet.

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Pleacă românii să sărbătorească Ziua Națională

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.

Mai multe articole de același fel

Premii pentru studenții timișoreni la cele mai importante concursuri de arhitectură

Finalul anului marchează pentru Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) nu doar succesul colectiv al găzduirii primei ediții a FAST- Festival for Architecture School of Tomorrow, dar și câteva foarte importante contribuții individuale venite din partea absolvenților școlii, laureați sau menționați în cadrul celor mai importante manifestări ale profesiei organizate în 2023.

Expoziţie inedită, la Muzeul Satului Bănăţean

Punctul de referinţă al expoziţiei este grupul statuar "Sfatul bătrânilor", din lemn, alcătuit din cinci personaje, operă a artistului Gheza Vida, realizat în anul 1972 şi care se află în colecţia Centrului Artistic Baia Mare.