fbpx
-3.3 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTIntervenție a salvamontiștilor maramureșeni pentru a recupera un ucrainean rătăcit în Munţii...

Intervenție a salvamontiștilor maramureșeni pentru a recupera un ucrainean rătăcit în Munţii Maramureşului

Publicat în

spot_img
spot_img

Un cetăţean ucrainean s-a rătăcit, duminică, în Munţii Maramureşului, fiind căutat de salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Ucraineanul rătăcit a fost localizat în apropierea vârfului Polonica şi o echipă mixtă, salvamontişti şi poliţişti de frontieră, este în teren pentru a-l recupera”, a spus Dan Benga.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, echipa de intervenţie este formată din patru poliţişti de frontieră şi trei salvamontişti, care sunt dotaţi cu autospeciale de teren.

În Munţii Maramureşului, duminică seara, vizibilitatea era redusă şi ploua abundent. 

Sursa: Agerpres

Articole recente

Liga Studenților din Timișoara vă invită la o seară autentică de colinde tradiționale românești

Va fi un eveniment organizat sub forma unei scenete, în care se vor îngâna timpul și lumea și la care Liga Studenților din Timișoara vă invită pentru a vă transmite că împodobirea sufletului este mai importantă decât cea a caselor.

UBB conduce proiectul prin care vor fi digitalizate cele mai vechi scrieri despre Sighișoara

Cele mai vechi scrieri existente în Biblioteca Documentară a Muzeului de Istorie din Sighişoara, dar şi în alte arhive şi biblioteci din ţară referitoare la acest burg urmează să fie scanate pentru a fi accesate online, în cadrul unui proiect coordonat de Centrul de Diplomatică şi Paleografie Documentară Medievală TRANS.SCRIPT al Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca.

Editura „Victor Babeş” – 15 ani de activitate

În anul 2023, Editura „Victor Babeş” a publicat circa 60 de volume, adunând un număr de peste 550 lucrări în cei 15 ani de activitate.

Lansare de carte | „Vincențiu și Victor Babeș, figuri strălucite ale Banatului”

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara și Editura „Victor Babeş” anunță lansarea volumului intitulat „ Vincențiu și Victor Babeș, figuri strălucite ale Banatului”, semnat de prof. univ. emerit dr. Sabin Ionel.

Mai multe articole de același fel