fbpx
6.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEPregătirile pentru construcţia Institutului Regional de Oncologie de la Timişoara intră în...

Pregătirile pentru construcţia Institutului Regional de Oncologie de la Timişoara intră în linie dreaptă

Publicat în

spot_img
spot_img

Ministerul Sănătăţii anunţă că a promovat proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea pregătirii pentru construcţia Institutului Regional de Oncologie de la Timişoara, relatează Agerpres.

”Pas important pentru avansarea proiectului de construire a Institutului Regional de Oncologie Timişoara. Ministerul Sănătăţii a promovat proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea pregătirii pentru construcţie”, se arată pe pagina de Facebook a MS.

Noul institut va avea 250 de paturi: spitalizare continuă – 121 paturi; Chirurgie oncologică – 55; Anestezie-terapie intensivă – 24; Spitalizare de zi – 35; Chirurgie de zi: 15 paturi.

Institutul va cuprinde şi un ambulator de specialitate integrat cu 26 de cabinete medicale, pentru fiecare subspecialitate, precum şi săli de tratament.

Investiţia se ridică la 1.153 miliarde de lei şi este finanţată de Ministerul Sănătăţii prin PNRR.

Articole recente

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

A fost inaugurată noua expoziţie permanentă a Sălii Unirii din Alba Iulia

Sunt expuse majoritatea pieselor importante relaţionate cu actul Unirii din colecţiile muzeului.

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Mai multe articole de același fel

Premii pentru studenții timișoreni la cele mai importante concursuri de arhitectură

Finalul anului marchează pentru Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) nu doar succesul colectiv al găzduirii primei ediții a FAST- Festival for Architecture School of Tomorrow, dar și câteva foarte importante contribuții individuale venite din partea absolvenților școlii, laureați sau menționați în cadrul celor mai importante manifestări ale profesiei organizate în 2023.

Expoziţie inedită, la Muzeul Satului Bănăţean

Punctul de referinţă al expoziţiei este grupul statuar "Sfatul bătrânilor", din lemn, alcătuit din cinci personaje, operă a artistului Gheza Vida, realizat în anul 1972 şi care se află în colecţia Centrului Artistic Baia Mare.