fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDUn urs s-a plimbat ore întregi pe străzile din Bistrița

Un urs s-a plimbat ore întregi pe străzile din Bistrița

Publicat în

spot_img
spot_img

Un urs s-a plimbat timp de câteva ore, sâmbătă noaptea, pe raza municipiului Bistriţa, până când a ajuns, cu jandarmii pe urme, într-o pădure de lângă parcul municipal, locuitorii primind mesaje de alertă extremă şi fiind sfătuiţi să nu părăsească locuinţele.

Primul mesaj RO-ALERT a fost transmis în jurul orei 20,00, prezenţa ursului fiind semnalată pe raza localităţii componente Sigmir, pe strada Valea Sigmirului.

Aproximativ trei ore mai târziu, a fost transmis un al doilea mesaj RO-ALERT, deoarece ursul intrase în municipiu prin zona centurii, iar apoi pe mai multe străzi principale şi inclusiv în parcul municipal, aflat în apropierea centrului istoric.

Autoritățile au transmis că ursul a fost urmărit către Pădurea Codrişor, situată în vecinătatea parcului municipal, de care este despărţită de valea râului Bistriţa Ardeleană.

Plimbările nocturne ale ursului au fost suprinse de mai multe camere de supraveghere, dar şi de şoferii aflaţi în trafic.

Articole recente

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Pământul va pluti pe Bega | Lights On revine în Timişoara cu instalaţia Floating Earth

Impresionanta instalaţie Floating Earth, creată de artistul britanic Luke Jerram, va fi expusă în perioada 1-10 decembrie pe râul Bega, în zona Parcului Alpinet.

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Pleacă românii să sărbătorească Ziua Națională

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.