fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘUniversitatea Politehnica Timișoara organizează cea de-a XXIII-a ediție a Zilelor Carierei

Universitatea Politehnica Timișoara organizează cea de-a XXIII-a ediție a Zilelor Carierei

Publicat în

spot_img
spot_img

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) al Universității Politehnica Timișoara (UPT) organizează cea de a XXIII-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, târg universitar de locuri de muncă prin care se facilitează publicului țintă, respectiv studenți și absolvenți, contactul cu reprezentanți ai companiilor și instituțiilor pentru care sunt pregătiți în UPT.

Evenimentul se desfășoară în zilele de 18 și 19 octombrie 2023, interval orar 10:00-17:00, în Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara, deschiderea oficială având loc în 18 octombrie 2023, ora 11:00. Pe durata celor două zile, peste 55 de companii, ONG-uri, administrații publice sau instituții de stat vor prezenta oferte de practică și angajare pentru studenți sau absolvenți și vor interacționa cu participanții la târg, care vor avea parte de numeroase surprize cu premii pregătite de organizatori.

Printre cele 53 de companii care vor fi prezente se numără Nokia, Continental, Porsche Engineering, Unicredit, OPSWAT, Eviden, Cognizant Mobility, BlueMatrix, Flextronics, Huf România, Atos IT Solutions and Services, Kimball Electronics România, Yazaki Component Technology, Newpharma Development, DM Drogerie Markt, Dar Draexlmaier Automotive și Auchan. Aceștia sunt parteneri strategici care susțin universitatea în efortul de a oferi un sistem educațional de calitate și o trecere spre piața muncii naturală și eficientă. Amintim și prezența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, a Serviciului de Telecomunicații Speciale, a Serviciului de Informații Externe, a Societății Antreprenoriale Studențești, a Relațiilor Internaționale UPT și a Ligii AC.

Mai multe detalii despre expozanți și eveniment se pot afla pe:

Articole recente

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Pământul va pluti pe Bega | Lights On revine în Timişoara cu instalaţia Floating Earth

Impresionanta instalaţie Floating Earth, creată de artistul britanic Luke Jerram, va fi expusă în perioada 1-10 decembrie pe râul Bega, în zona Parcului Alpinet.

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Pleacă românii să sărbătorească Ziua Națională

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.

Mai multe articole de același fel

Premii pentru studenții timișoreni la cele mai importante concursuri de arhitectură

Finalul anului marchează pentru Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) nu doar succesul colectiv al găzduirii primei ediții a FAST- Festival for Architecture School of Tomorrow, dar și câteva foarte importante contribuții individuale venite din partea absolvenților școlii, laureați sau menționați în cadrul celor mai importante manifestări ale profesiei organizate în 2023.

Expoziţie inedită, la Muzeul Satului Bănăţean

Punctul de referinţă al expoziţiei este grupul statuar "Sfatul bătrânilor", din lemn, alcătuit din cinci personaje, operă a artistului Gheza Vida, realizat în anul 1972 şi care se află în colecţia Centrului Artistic Baia Mare.