fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADUn arădean care a primit un colet de la curier, a sunat...

Un arădean care a primit un colet de la curier, a sunat imediat la 112

Publicat în

spot_img
spot_img

Un arădean care a primit de la curier un colet, pentru care a şi plătit pe loc, a sunat ulterior la 112, sesizând un ”pachet suspect” în curtea sa, iar forţele de ordine au intervenit şi au găsit în cutie un brad de Crăciun.

Incidentul a avut loc joi, în municipiul Arad, fiind alocaţi la intervenţie poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. Ulterior, a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul.

„În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Se pare că arădeanul s-a speriat după ce și-a dat seama că el nu comandase nimic în ultima perioadă și a crezut că ar putea fi vizat de un răufăcător.

Foto: IPJ Arad

Articole recente

Percheziţii la locuința lui Cătălin Cherecheş dar și la alte adrese, în dosarul fugii fostului primar din Baia Mare

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş.

Pământul va pluti pe Bega | Lights On revine în Timişoara cu instalaţia Floating Earth

Impresionanta instalaţie Floating Earth, creată de artistul britanic Luke Jerram, va fi expusă în perioada 1-10 decembrie pe râul Bega, în zona Parcului Alpinet.

Aglomerație la vămile din vestul țării | Timpii de așteptare depășesc două ore

Pleacă românii să sărbătorească Ziua Națională

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.

Mai multe articole de același fel