fbpx
14.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘMobilizare de forţe în Maramureș pentru căutarea unei adolescente de 13 ani,...

Mobilizare de forţe în Maramureș pentru căutarea unei adolescente de 13 ani, dată dispărută marţi

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliţişti, poliţişti de frontieră, salvamontişti, jandarmi şi pompieri participă, miercuri, la o amplă acţiune de căutare a unei fete în vârstă de 13 ani, a cărei familie i-a anunţat dispariţia marţi. Salvamont Maramureş anunţă, pe Facebook, miercuri după amiază, că acţiunea de căutare se derulează în condiţiile în care au fost primite informaţii conform cărora tânăra a fost văzută în zona muntoasă, într-o zonă cu teren abrupt.

Potrivit Serviciului Public Salvamont Maramureş, tânăra a cărei dispariţie a fost anunţată marţi ar fi fost văzută în zona montană a judeţului, iar în aceste condiţii au fost mobilizaţi şi salvamontişti alături de poliţişti, jandarmi pompieri şi poliţişti de frontieră.

„Zona de căutare, fără a avea prea multe informaţii în sprijin, este greu accesibilă, salvatorii fiind pregătiţi să folosească echipamentele specifice din dotare pentru un acces sigur. Vremea este dificilă, cu ploi torenţiale şi ceaţă reducând şansele că să poată utiliza drona din dotare aşa că salvatorii vor intră în teren pentru a scotoci la pas partea cu teren abrupt şi acces dificil, loc în care se pare că ar fi fost zărită ieri persoană căutată”, au transmis, miercuri după amiază, salvatorii montani.

Sara Melinda Moiş, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă marţi, în intervalul orar 10.00-12.00, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. În aceeaşi zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei,  

Adolescenta are 1,53 m înălţime, greutate 63 de kg, constituţie atletică, păr şaten lung, ochii verzi şi poartă ochelari de vedere. La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră şi încălţăminte albă.

Articole recente

Cod roşu de inundaţii, pe râuri din judeţele Bihor, Cluj şi Alba

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, specialiştii au instituit Codul roşu începând de vineri, de la  ora 10:30, până la miezul nopţii.

Final de „Toamnă japoneză” la Centrul Jutsu de la Universitatea Politehnica Timișoara

Centrul Jutsu al Universității Politehnica Timișoara își propune să dezvolte conexiuni cu instituții japoneze atât academice, cât și din industrie, pentru a crea noi oportunități pentru comunitatea academică UPT

EDITORIAL | România, maica unui neam răstignit de farisei și trădători

Ziua de 1 Decembrie este momentul în care toți românii sărbătoresc, care cum pot, Ziua Națională. E, însă, și ziua în care toate lichelele și toți prădătorii de neam și țară devin brusc “patrioți”.

Paradă cu 1000 de militari români, francezi și polonezi, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Peste 1.000 de militari, inclusiv polonezi și francezi, pompieri, polițiști, studenți și elevi militari vor participa la parada militară care are loc vineri, de Ziua Națională, la Alba Iulia

Mai multe articole de același fel