fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJTrei răniți într-o bancă din Dej, după ce a căzut peste ei...

Trei răniți într-o bancă din Dej, după ce a căzut peste ei tavanul

Publicat în

spot_img
spot_img

Tavanul unei bănci din municipiul Dej s-a prăbuşit, luni, peste mai multe persoane şi au rezultat trei răniţi în urma accidentului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

„Forţele noastre au fost solicitate în urmă cu puţine momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbuşit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la faţa locului şi desfăşoară o misiune de căutare-salvare. Până acum au fost identificate trei victime, predate echipajelor SMURD. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale, o ambulanţă SAJ şi una SMURD. Forţele sunt suplimentate cu echipaje de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, cele trei persoane rănite sunt conştiente şi cooperante, iar două dintre acestea, un bărbat şi o femeie, sunt transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. A treia persoană rănită a refuzat să fie transportată la spital. 

Ioana Pop

Articole recente

Federația Coaliția pentru Educație: Rezultatele slabe ale simulării Evaluării Naționale, cât și în testările PISA, reflectă nevoia imperativă de a revizui și îmbunătăți procesul...

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naționale și a feedback-ului din comunitatea educațională, Federația Coaliția pentru Educație subliniază urgența reformei sistemului de evaluare din România.

Antal Árpád: Ţinutul Secuiesc a avut şi va avea autonomie

Antal Árpád consideră că premierul Marcel Ciolacu a comis "o greşeală" declarând, cu prilejul vizitei făcute la finele săptămânii trecute în judeţele Mureş, Harghita şi Covasna, că "Ţinutul Secuiesc nu există" şi că "nu va avea niciodată autonomie".

Râul Crasna, poluat cu dejecţii de la o fermă de bovine

Angajaţii de la Sistemele de Gospodărire a Apelor Sălaj şi Satu Mare au început verificări după ce s-a sesizat că, în zona localităţii Giorocuţa, apa râului Crasna prezenta modificări vizuale şi olfactive

Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme

Inspectorii antifraudă se confruntă cu situaţii în care cei care deţin ilegal mărfuri nu reacţionează calm în momentul în care sunt anunţaţi că unele mărfuri vor fi ridicate, iar înarmarea inspectorilor este pentru siguranţa activităţii pe care o desfăşoară.

Mai multe articole de același fel

UBB a creat cea mai avansată platformă de imagistică biomedicală din România

Platforma INSPIRE cuprinde în prezent trei centre de cercetare-dezvoltare-inovare, fiecare cu o serie de laboratoare dotate cu aparatură de vârf, care vor susţine cercetare avansată, educaţia de calitate şi servicii inovative.